Migrena, cfare duhet te dime per te


Janë me miliona njerëzit që rregullisht vuajnë nga dhimbja e kokës e njohur edhe si migrena. Nëse mjekët dhe kërkuesit thonë vazhdimisht se për t’u shëruar plotësisht prej saj duket e pamundur, të zbutësh dhimbjen është më se e mundur. “Shkaqet e migrenës ende nuk janë të njohura. Por është plotësisht e qartë që ata …

Read more »