Letërsi

Advertisements

2 thoughts on “Letërsi

  1. Faqe e bukur si vetë bukuria e Zagracanit. Më vjenë keq për ata zagracanas që jetojnë dhe punojnë largë vendëlindjes, që nuk shpenzojnë disa minuta për të shfletuar dhe për të dhënë komente dhe opinione të ndryshme nga aspektet e jetës. Kjo faqe mund të shërbej edhe si mjet komunikimi. I. Abedini – Göteborg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s