Fotografi nga fshati

Advertisements

One thought on “Fotografi nga fshati

  1. Vërrejtje: Katundi nuk është vetëm tek guri i gjyshit. Përpiqu të paraqesësh edhe variante të tjera të tërësisë së Zagracanit, sidomos rrugët që rrethojnë katundin me bukuritë fushore dhe jo vetëm disa lagje në brendi. Me respekt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s