KF Liria te Shtunen vazhdon garen ne Ligen e trete te Maqedonise


KF Liria te shtunen do te udhetoje per ne Prespe ku ne stadiumin e Napredokut duke filluar qe nga ora 13:00  do te perballet me skuadren e TP Petrollit. Skuader kjo ecila ne ndeshjen tone debituese na mposhti ne terenin tone me rezultat 2-3 por shpresoj se ne kete ndeshje skuadra jone do te shkoje te hakmerret dhe te nxjerr 3 pike nga kjo perballje.

Para kesaj deshje skuadra jone ndodhet ne poziten e 11-te me 21 pike te grumbulluara ndersa kundershtari jone mban poziten e 13-te me 18 pike te tubuara.

Sikurse cdo er edhe kesaj radhe ju do te keni mundesi qe nepermjet kesaj faqe te informoheni per cdo gje rreth skuadres tone, por nganjeher do te mundohemi qe te vendojm edhe video ashtu si eret e kaluara. Ne fakt kjo faqe http://www.zagracani.wordpress.com eshte perkohesisht pasi qe ne punojm per ta rregulluar http://www.zagracani.com por per shkak te disa problemeve teknike leshimi i saj ne perdorim do te mungoj te pakten edhe nje jave.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s