Gezuar dhe me fat KURBAN BAJRAMI


zagracani.com i urone te gjith besimtareve islam festën e KURBAN BAJRAMIT!!! Ju dëshirojmë që ditët e kësaj feste t’i kaloni me shëndet dhe qetësi shpirtërore në mesin e më të dashurve. I urojmë dhe të gjithë haxhijëve që haxhi të jetë i pranuar dhe të gjithë atyre që kanë prerë kurban të jetë i pranuar tek Allahu i Madhërishëm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s