Plani i ri i Facebook


Me hapjen zyrtare të rrjetit të ri social Google +, konkurreca ka filluar të ndihet menjëherë.

Kjo është vërtetuar gjatë konferencës vjetorë F8, ku themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg prezantoi dizenjon e re te Facebook, i cili do të aplikohet së shpejti. Bëhet fjalë për integrimin e muzikës, fotografive si dhe videove në rrjetin social.

Tashmë përdoruesit mund të shkëmbejnë edhe muzikën e videot e tyre më lehtë, kjo për shkak të bashkëpunimit me Spotify dhe Netflix.

Gjithashtu Zuckerberg njoftoi planin e ri të Facebook, i cili do të synojë komunikim edhe më interaktiv dhe sa më real të këtij rrjeti. Sipas tij, qëllimi është që Facebook të vihet në dispozicion të klientëve të saj në të gjithë botën

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s