Neser, Mogila – KF Liria 0ra 15:30


Neser skuadra jone do te udhetoj per ne Manastrir ku ne stadiumin  Dimce Sarvanov “Mogilceto” do te perballet per te zhvilluar ndeshjen e nente sezonale  me ekipin i cili per momentin e mban poziten e katert ne renditjen tabelare Mogila.

Ekipet e tjera strugane do te perballen me keta kundershtar:

Vllaznimi ne shtepi do ta pres ne shtepi kundershtarin tone te pare ne ligen e trete te Maqedonise TP Petrolle, ekipi i Veleshtes poashtu kete xhiro do ta zhvilloj ne shtepi kunder ekipit te Poeshevos, gjithashtu edhe Karaormani nuk do te luaj jasht struges, ku ne terenin vendas pret skuadren e Dobrushevos.

Udheheqesi aktual Novaci do te luaj si mysafir i Pitu Gulit, Mazatari pret Kravarin, Leshani – Mlladost; Vardino – Podmoqani dhe ndeshja e fundit Rabotnik – Prespa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s