Ulliri për ereksion më të mirë dhe më të gjatë


Një studim më i ri ka treguar se meshkujt të cilët fusin në organizëm sasi më të madhe të yndyrave të mira, kanë epsh më ta fuqishëm seksual.

Ulliri dhe vaji i ullirit dukshëm mund ta përmirësojnë raportin mes yndyrave të mira dhe të këqija në gjak, dhe kështu në mënyrë parandaluese do të ndikojnë në fortësinë e venave dhe do të bëjnë që qarkullimi të jetë i mirë.

Përveç se do të ndikojë pozitivisht në ereksion, vaji i ullirit zvogëlon edhe rrezikun për sëmundjet e zemrës. Për ereksion më të mirë dhe të gjatë, po ashtu, ndihmojnë edhe kikirikët dhe avokado.

Ndërkaq, nëse e keni patjetër të pini alkool, le të jetë martini me ullinj

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s