Si funksionojne gjerat: Ekranet e celulareve


Cilesia e ekraneve te celulareve eshte padyshim faktori kryesor per t’u konsideruar kur ju krijoni nje lidhje me aparatin. Ne fakt eshte e paevitueshme. Nese po luani me nje loje si Tetris apo duke i shkruar ish te dashures tuaj ne gjendje te pire, eshte nderfaqja elementare me te cilen detyrimisht duhet te nderveproni. Eshte dritarja juaj per boten dhe nese nuke eshte ashtu si duhet,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s