Neser, KF Liria – Prespa


Neser me fillim ne ora 16:00 KF Liria do ta pres ne terenin vendas skuadren e Prespes per te zhvilluar ndeshjen e 5 ne kuader te liges se trete te Maqedonise, i urojme sukses skuadres sone per kete ndeshje dhe shpresojm te marrim pike te plota.

Ne ndeshjet e tjera te kesaj jave do te bie ne sy derbi strugan ne mes Vllaznimit dhe Veleshtes, ndersa skuadra tjeter strugane Karaormani do te luaj si mysafir i skuadres se Vardinos por gjithashtu do te kemi edhe nje perballje direkte ne mes kyesuesve te kesaj lige mes Kravarit dhe Novacit.

Ndeshjet e tjera jane keto:

same      
same

   –
same Leshani         – Dobrushevo    –
same Vardino         – Karaorman    –
same Pitu Gulu       – Poeshevo    –
same Kravari          – Novaci      –
same Rabotnik       – Mlladost    –
same Mazatar        – Podmoçan    –
same Mogilla         – T.P. Petroll    –
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s