Gëzuar Fitër Bajramin


Të nderuar vizitor te faqes sone shfrytezoj rastin  t’ua uroj Festën e Fitër Bajramit.Drita e kësaj dite le ta ngrohë shpirtin tuaj,gëzimi le ta mund hidhërimin,Zoti ua dhashtë at që se keni,e ua ruajt at që keni;Lumturija le të jetë primare në jetën tuaj,dashuria le të jetë ferskim shpirti përgjithmonë,e mbi të gjitha ju uroj shëndet të mirë.Uroj që kjo festë të ju gjej të bashkuar,në atmosferë gëzimi e hareje,ku do të mbretëroj dashuria,mirëkuptimi,solidariteti dhe respekti !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s