Grabitje me armë ne Strugë


Në oreët e hershme të mengjesit sot është bërë një grabitje me armë në kompaninë e sigurimeve “Evroins” në Strugë.

Sipas SPB të Ohrit grabitja ka ndodhur 8:25 të mëngjesit.

Rrëmbyesit e dhunshëm dhe të maskuar duke kërcënuar me armë punonjësit e kësaj ndërmarrje kanë grabitur mbi 6 mij euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s