Çka është qëndrimi i notimit për agjëruesin?


Pyetje: Çka është qëndrimi i notimit për agjëruesin?

Përgjigja: Nuk prishë punë hyrja në ujë e agjëruesit as notimi, pasiqë kjo nuk është prej gjërave që llogaritet ushqime dhe në esencë nuk ka diçka që e bën të urrejtur apo që e ndalon, nuk ka këtu diçka argument për ndalesë dhe as që është e urrejtur, ndërsa ata që thonë e urrejtur e kanë që mos të depërton diç nga uji ndërsa personi mund që mos ta heton atë.
(Shejh Ibn Uthejmin)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s