KF Liria vs T.P. Petroll, e Djel ora 17:00


Të Djelën duke filluar nga ora 17:00, në stadiumin në Ladorisht, skuadra jonë do ta zhvilloj ndeshjen e parë të këtij zezoni edhe ate kundër skuadrë së T.P. Petrollit. Për këtë gjë po i bëjmë një thirrje publikë të gjith bashkfshatarëve tanë të jenë prezent në shkallët e stadiumit dhe ta përkrahin skuadrën tonë.

I Urojm sukses skuadrës tonë!

Duelet e tjera të kësaj jave janë:

KF Liria vs T.P. Petroll

Mlladost vs Prespa

Novaci vs Podmoqani

Kravari vs Poeshevo

Rabotnik vs Dobrushevo

Mazatar vs Karaorman

Moliga vs Veleshta

Pitu Guli vs Vllaznimi

Leshani vs Vardino

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s